Denne kage har ungerne altid bagt, når de skulle have kage med i skole. Og vi andre har altid kastet os over resterne!
Selve kagen minder meget om Klassens-time-kage fra Karolines Køkken 2, men glasuren er anderledes.
350 gram sukker
4 æg
3¾ dl mælk
450 gram mel
4 tskf. vaniljesukker
3 spkf. cacao
4 tskf. bagepulver
300 gram smeltet margarine
Dobbelt ved stor bradepande, men kun én gang glasur.
Glasur
200 gram margarine
7 spkf. færdiglavet kaffe
2½ spkf. cacao
3 spkf. vaniljesukker
100 gram kokosmel
375 gram flormelis
Pisk æg og sukker sammen - mælken og melet blandes i lidt ad gangen.
Vanilje, bagepulver og cacao puttes i.
Margarinen smeltes og hældes i til sidst.
Hældes i smurt bradepande og bages ved 2000 i 30-35 min. Glasuren koges sammen og hældes over kagen, inden den bliver kold.