Vores udsigt over Søndersø og Hareskoven

Laks med mangosalat

En god forret, som vi har fundet i en tilbudsavis. Kombinationen af chili-krydret varm laks og en salat med et sødt element smager rigtig godt og er let at lave - når man har ingredienserne.

Ingredienser

4 personer

400 g laksefileter
Sød chilesauce
Salt og peber
1 mango
1 agurk
½ spsk. revet ingefær
½ rød chile
Strimlet forårsløg
Dild eller kørvel

Tilberedning

Vend laksestykkerne i sød chilisauce og læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber, bag dem i ovnen i 10-15 min. ved 2000.

Skræl mangoen og skær den i små tern. Halvér agurken og chilien, fjern kernerne og hak agurken og chilien fint. Vend mango, agurk, ingefær og chili sammen.

Servér laksen på en bund af mangosalat og pynt med forårsløg og krydderurt.

Tilføjet 2012-10-28