Dette er en sund og slankende pastaret. Takket være krydderierne har den en spændende og særpræget smag, der kan gøres mere eller mindre stærk, afhængigt af hvor meget og hvilken slags chili der kommes i.
4 personer
		2 tsk solsikkeolie
		2-3 porrer, fint skåret (kan erstattes af 1-2 bundt forårsløg)
		2 fed knust hvidløg
		1 lille frisk rød chilifrugt, uden frø og fint hakket
		175 g champignoner, skåret i halve eller skiver
		1 tsk stødt koriander
		1 tsk stødt spidskommen
		1 tsk stødt gurkemeje
		½ tsk stødt ingefær
		1½ dl fiskebouillon
		friskkværnet sort peber
		evt. salt (afhænger af fiskebouillonen)
		450 g kogte, pillede rejer
		frisk koriander til garnering
		
Olien opvarmes i en wok, heri svitses porrer, hvidløg og chili, til porrerne er sprødstegte. Tilsæt champignoner og krydderier og svits under omrøring i 1-2 minutter. Rør bouillon og peber i, og smag evt. til med salt. Bringes i kog og simrer under låg i 5 minutter, rør af og til i det. Tilsæt rejer og lad det koge svagt i yderligere 1 minut.
Garneres med frisk koriander og serveres med friskkogt spaghetti eller tagliarini.